Πώς θα σας φαινόταν να μένατε σε μια σκηνή πολυτελείας; Δείτε τη νέα τάση διαμονής που έφτασε και στην Ελλάδα!

Για αρκετά χρόνια το κάμπινγκ ήταν ένας εναλλακτικός τρόπος διακοπών για τους τουρίστες που ήθελαν να απολαμβάνουν την επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Συνώνυμο της δράσης και της περιπέτειας, αλλά και της low cost διαμονής, που δεν προσφέρει σύγχρονες ανέσεις και χλιδή!

Σήμερα το κάμπινγκ έχει αρχίσει σιγά σιγά να αντικαθίσταται από έναν νέο τύπο καταλυμάτων που συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια! Το Glamping (glam+camping) κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στθις χώρες του εξωτερικού με καταλύματα που έχουν τη δομή ενός κάμπινγκ, αλλά παρέχουν ανέσεις που μόνο ένα ξενοδοχείο θα μπορούσε να προσφέρει σε έναν ταξιδιώτη!

Το νέο αυτό μοντέλο διακοπών δεν άργησε να φτάσει και στην Ελλάδα, με την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη Λήμνο να είναι μερικοί από τους πρώτους προορισμούς για glamping στη χώρα μας.

Το Keros Surf Club, το οποίο βρίσκεται στο λόφο, πάνω από την παραλία Κέρος της Λήμνου, διαθέτει 10 υπερπολυτελείς safari tents, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός ξενοδοχείου, plus τις ξαπλώστρες στην βεράντα, με την απεριόριστη θέα.

Ενώ, παράλληλα, παρέχει την δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να στήσει την δική του σκηνή ή να σταθμεύσει το τροχόσπιτό του απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του συγκροτήματος σε μια πριμοδοτημένη αλλά πιο παραδοσιακή, camping εκδοχή.

Bonus μια ποικιλία προσφερόμενων δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνουν wind, kite surf ή κοκλτέιλ στο lounge bar του καταλύματος!

Το Glamping Greece Yurt Holidays στην Καλαμάτα, το Cozy Beach Huts στο Αίγιο και το Unique Luxury Tent στην Ιεράπετρα Κρήτης είναι μερικά επιπλέον glamping θέρετρα για διαμονή σε σκηνή πολυτελείας!





Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου