Παιδί μου, κάθισε στ’ αυγά σου

Η έκφραση “κάθομαι στ’αυγά μου” παίρνει άλλη έννοια, και μάλιστα κυριολεκτική, με αυτό το νέο έπιπλο σε σχήμα φωλιάς που χαρακτηρίζεται και φυσικά είναι μια πρωτότυπη  πολυθρόνα για το σαλόνι ή το καθιστικό μας.

Η συγκεκριμένη φωλιά, που φιλοδοξεί να γίνει το πιο δημοφιλές έπιπλο, είναι το αποτέλεσμα έμπνευσης και εργασίας δυο νέων ανθρώπων, της Merav (Salush) Eitan και του Gaston Zahr, των ιδρυτών του OGE Creative Group. Οι σχεδιαστές δηλώνουν ότι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα έπιπλο πρωτότυπο, σύγχρονο,  και ταυτόχρονα πρακτικό, εργονομικό και άνετο, ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις των νέων ανθρώπων.

Με αυτό, λοιπόν, το σκεπτικό, δημιούργησαν το έπιπλο-φωλιά. Η βάση του είναι ξύλινη, ενώ το εσωτερικό του είναι γεμάτο με πουφ σε σχήμα αυγού, για να διευκολύνεται, σύμφωνα με τους σχεδιαστές, η στάση του σώματος και να μπορούμε να δουλέψουμε ή να ξεκουραστούμε σε όποια στάση θέλουμε. Μάλιστα, διατίθεται σε διάφορα μεγέθη ώστε να χωρά από ένα ως και τρία άτομα, ενώ ο επίδοξος αγοραστής μπορεί να διάλεξει και το χρώμα ή και τα μοτίβα  που θα έχουν τα πουφ-αυγά.

Παιδί μου, κάθισε στ’ αυγά σου

Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου