Αρης Σπίνος: Ο χρυσαυγίτης κολλητός του Μαυρίκου...

Διορισμένος αντιπρόεδρος νοσοκομείου από τον Αβραμόπουλο...

Ποιός είναι ο Δημοσιογράφος που έχει αναλάβει να κάνει εξ' ολοκλήρου προπαγάνδα για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής στο EXTRA..??
Ο αντιμνημονιακός, αντισυστημικός, αμερόληπτος και ειδικά μη.... κρατικοδίαιτος Άρης Σπίνος είναι από τους πιο γνήσιους δημοσιογράφους στην χώρα μας.
Ένας αγνός και τίμιος λειτουργός της Δημοσιογραφίας που τα βάζει με όλους και με όλα χωρίς να έχει καμία εξάρτηση από το σύστημα κυνηγώντας και πολεμώντας την διαπλοκή σε όλες τις πτυχές.
Είναι τόσο μεγάλος πολέμιος της διαφθοράς και της διαπλοκής που δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον διορίσει σε θέση Αντιπροέδρου του Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας με υπουργική απόφαση ο... Mr Μπίλντεμπεργκ Αβραμόπουλος.
Εργαζόταν για χρόνια δίπλα στον Μαυρίκο στην Ακρόπολη, αλλά τα χάλασαν, πιθανότατα στη μοιρασιά...λαφύρων εκβιασμού...
Είναι τόσο κύριος και καθωσπρέπει που οι συνάδελφοί του καταγγέλλουν ο,τι ρουφιάνευε συναδέλφους του για να τους πάρει μετά αυτός την θέση..
Τόσο κύριος που πάντα ακουμπούσε με σεβασμό στα προβλήματα του κόσμου, αφού δεν είχε κανένα πρόβλημα να τσεπώσει 20.000 ευρό για να καθαρίσει υπόθεση τηλεθεατή και επειδή ήταν και υπεράνω και πολύ κύριος,όταν ο τηλεθεατής του ζήτησε πίσω τα λεφτά του,τα επέστρεψε με μια ακάλυπτη επιταγή!!
Βέβαια πιο παλιά τον είχε ξαναδείξει αυτόν τον "σεβασμό" στους πολίτες αφού την 1η Απριλίου του 1996 είχε συλληφθεί για εκβιασμό επιχειρηματία - τοκοκλύφου
Αυτός τώρα ο άθλιος παρακρατικός και κρατικοδίαιτος "δημοσιογράφος" έχει αναλάβει να κάνει προπαγάνδα για να αναδεικνύει την ΧΑ στην εκπομπή του στο EXTRA με τίτλο "Στον ιστό της Αράχνης".
Με ένα πάνελ που πραγματικά προσπαθείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι πιο ακροδεξιός από τον άλλον και με στημένα τηλέφωνα έχει καταφέρει και έχει φτιάξει τον τέλειο μηχανισμό ανάδειξης των Νεοναζί.

Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου