ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Σχετικά βελτιωμένος προβλέπεται ο καιρός, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου χωρίς όμως να σταματούν τελείως οι βροχές στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη αναμένονται, το πρωί λίγες νεφώσεις, το απόγευμα και το βράδυ σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στο Θρακικό θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 30 βαθμούς.

Στη Μακεδονία προβλέπονται κατά τόπους νεφώσεις, σποραδικές βροχές και από το απόγευμα στα ανατολικά πρόσκαιρες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 με 30 βαθμούς, αλλά στη δυτική Μακεδονία δεν θα ξεπεράσει τους 24.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά και στη βορειοδυτική Πελοπόννησο μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε κατά τόπους βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 27 με 29 βαθμούς. Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες μόνον νεφώσεις και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 4 και από το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ.

Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν δυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 33 βαθμούς Κελσίου.
Στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται, αίθριος καιρός και βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις και άνεμοι μικρής έντασης. Στη Λήμνο και στις Σποράδες θα σημειωθούν βροχές το απόγευμα και το βράδυ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, προβλέπονται κατά διαστήματα νεφώσεις και λίγες σποραδικές βροχές. Ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 30 με 32 βαθμούς. Από το απόγευμα στον Κορινθιακό θα επικρατούν δυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται κατά διαστήματα νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου

ΑΝ σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε και μοιραστείτε το με τους
φίλους σας!



Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου